Δούκισσα Νομικού & Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ιδού πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους

14.01.2017
Το πανέμορφο ζευγάρι την πήρε τη μεγάλη απόφαση και ετοιμάζεται να την περάσει την... κουλούρα. Η πρόταση γάμου έγινε στις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα και ο γάμος αναμένεται καλοκαιρινός.

Στη Μύκονο τον Αύγουστο θα παντρευτούν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και παρά τις φήμες που ήθελαν τη μητέρα του νεαρού εφοπλιστή να μη βλέπει με καλό μάτι τον δεσμό τους, ετοιμάζονται να "δεθούν εις σάρκα μίαν με παππά και με κουμπάρο".

Όσο για την επιλογή του νησιού των ανέμων; Μόνο τυχαία δεν είναι καθώς η οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξοχικό εκεί, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αρκετοί από τους καλεσμένους θα διαμείνουν στην ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει ο γαμπρός.

Ως προς το νυφικό που θα φορέσει η καλλονή κόρη του Νίκου Νομικού: Η μέλλουσα νυφούλα λέγεται ότι έχει ήδη αναθέσει το... έργο στα έμπειρα χέρια της φίλης της Σήλιας Κριθαριώτη. Η ώρα η καλή!! !