Τζορτζ Μάικλ: Οι 500 εραστές σε 7 χρόνια και η μια γυναίκα που θα...

11.01.2017
Δύο εβδομάδες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του διάσημου τραγουδιστή και οι αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική του ζωή συνεχίζονται αμείωτες.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες έφτασαν δια στόματος του δημιοσιογράφου και παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν, [φωτό κάτω] ο οποίος μέσα από ένα άρθρο του στην DailyMail αποκάλυψε πολλά "πιπεράτα" τα οποία του είχε εκμυστηρευτεί, όπως υποστηρίζει, ο ίδιος ο Τζόρτζ Μάικλ όταν βρέθηκαν σε πάρτι σε που έκανε κοινός τους φίλος στο σπίτι του στο νότιο Λονδίνο.

Εκεί ο Τζορτζ Μάικλ του εμπιστεύτηκε πως μέσα σε διάστημα επτά ετών είχε 500 εραστές ενώ αν ποτέ κοιμόταν με γυναικά, αυτή θα ήταν σίγουρα η Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Για ποια χρόνια μιλούσε συγκεκριμένα ο σταρ δεν έχει γίνει κατανοητό, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι στο διάστημα των τελευταίων 15 ετών, ο Τζόρτζ είχε δεσμό με τον Κένι Γκος από το 1996 μέχρι το 2009 και με τον Φαντί Φαγουάζ από το 2012 μέχρι τον θάνατό του.

«Γνώριζα τον Τζορτζ αρκετά καλά, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτά που άκουσα εκείνο το βράδυ», υπογράμμισε ο Μόργκαν, ο οποίος τόνισε ότι πέρασε πολύ καλά εκείνο το βράδυ.