Εκτός εαυτού η Μίνα Αρναούτη: «Του είπα να μην τρέχει! Τι να σεβαστώ;»

11.01.2017
Ο «τοίχος» της Μίνας Αρναούτη στο Facebook ζει μεγάλες στιγμές! Τύφλα να έχουν τα ευφάνταστα σενάρια του Φώσκολου, γιατί όλα αυτά που γράφονται από τη νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο τραγικό τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, στα social media έχουν ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας μας.

Αφού διαβάσαμε τους ισχυρισμούς του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού, είδαμε και τα γεμάτα οργή σχόλια της Μίνας Αρναούτη στο Facebook:

Τι μου στελνουν ατομα που με ηξεραν για το θεμα ζωνης....
τι ειπαν οι πραγματογνωμονες του κρατους;;;; βγες κοτα δημοσιογραφε και βγαλε το εγγραφο που το κανεις γαργαρα τοσο καιρο !
Ντροπη σε ολους σας! Φορουσα ζωνη σχεδον παντα ! Του ειπα να μην τρεχει! Δεν ακουσε! Τι φταιω εγω ; να τον τραβαγα απο το αυτι;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ που δημοσιευατε! Με βγαλατε εμενα που δουλευω απο τα 17 μου βιζιτα; ποιοι εσεις που χωρις εκεινον ειστε τιποτα και οι φιλοι του σας σιχαινονται πια!!! Εχετε μεινει με κατι θαυμαστες απο τα κατσαβραχα και με τα χρηματα που σας αφησε να πολεματε να παρετε και αποζημιωση και καλα στο ονομα της αληθειας!

Αλλά και στο προηγούμενο post της σημειώνει ότι δεν λογαριάζει τίποτα!

Αν σας ενοιαζε η αληθεια μονο γιατι προσπατησατε να μας βγαλετε βιζιτες; Μηπως γιατι ξεχασατε οτι καναμε παρεα;;; Μηπως γιατι σαν βιζιτες θα ηταν πιο ευκολο να καναμε κακο σε καποιον για τα λεφτα; Με μεθοδοκοτητα ολα, ετσι;;; Τι να σεβαστω;;; Την δικη μου μανα ποιος την σεβαστηκε που κοιμοταν σε καρεκλες και καναπεδες 5 μηνες;;; Φερατε λουλουδια και;;;; ηταν βοηθεια αυτο;;; μαθατε που χτυπησα και την αλλη μερα λεγατε σεναρια επιστημονικης φαντασιας! Δεν λογαριαζω τιποτα! Ουτε τα λεφτα, ουτε οτι περασα! Θα σας γονατισω μονο για το βιζιτα που ειπατε! Γι αυτο δεν κανω μοκο! Γιατι δεν υπογοιζω τιποτα μπροστα στο αδικο!