Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Χάρισον Φορντ!

06.03.2015
Σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λος Αντζενες νοσηλεύεται ο Χάρισον Φορντ! Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κι όχι μόνο, όταν το αεροπλάνο που οδηγούσε συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στην περιοχή της Καλιφόρνια. Το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και συνετρίβη στο γήπεδο του γκολφ.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Αντζελες επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά δεν θέλησε να επιβεβαιώσε την ταυτότητα του πιλότου, ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πρόκειται για τον Χάρισον Φορντ που έχει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, αμέσως, μετά την πτώση δύο γιατροί έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα ο Φορντ οδηγήθηκε σε κοντινά νοσοκομείο του Λος Αντζελες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, πέραν του ότι αποχώρησε από το σημείο του συμβάνοντος, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο διάσημος ηθοποιος είχε... τρέλα με τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα και στο παρελθόν είχε ατυχήματα που ευτυχώς δεν του κόστισαν.

Πηγή φωτογραφιών: tmz.com