Μετά την Καρντάσιαν, αγνώριστος & πλατινέ και ο Λέτο

05.03.2015
Αυτή δεν είναι αλλαγή αλλά ολοκληρωτική μετάλλαξη. Και οι απανταχού θαυμάστριες του διάσημου ηθοποιού θρηνούν τη χαμένη... κοτσίδα!

Ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto) έχει μπει σε διαδικασία μεταμόρφωσης για χάρη του νέου του ρόλου ως "Τζόκερ" στην επερχόμενη ταινία με όλους τους "κακούς" της Γουόρνερ και τίτλο"Suicide Squad".

Για χάρη του ρόλου αυτού θυσίασε αλογοουρά και μούσι προς μεγάλη στεναχώρια των απανταχού φαν της τελευταίας βιβλικής του όψης.

Χθες όμως, στο σόου μόδας του οίκου Μπαλμαίν στο Παρίσι, παρουσίασε ακόμη μια, πιο ριζική αλλαγή του λουκ του.

Και ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός -όπως και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που επίσης σόκαρε με την αλλαγή στο μαλλί- εμφανίστηκε με πλατινέ χρώμα και ξάφνιασε. Άσε που όλοι είδαν και έπαθαν να τον αναγνωρίσουν.

Ιδού και μια φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram του

#

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JARED LETO (@jaredleto) στις

Εμάς σε πρώτη εντύπωση μας θύμισε Στέφανο Κορκολή, το γράψαμε. Τώρα όμως, κάτι άλλο μας έρχεται στον νου και πρέπει να το μοιραστούμε.

Βρε, μπας και αντί για τον Τζόκερ, ετοιμάζονται ο Τζάρεντ, η Κιμ, η δική μας η Άννα Βίσση και δεν ξέρω ποιος άλλος θα ξεφυτρώσει με το ίδιο μαλλί να ενταχτούν στην οικογένεια του Λέγκολας και της Γκαλάντριελ, των ξωτικών του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"; Για σκεφτείτε το.

Ζωή Κίττα