Υποπτος ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Πλακώθηκαν προτού βρεθεί στην μπανιέρα

08.02.2015
Ποινική έρευνα για τον σύντροφο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν άνοιξε η αστυνομία, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και η ιστοσελίδα TMZ ισχυρίστηκαν πως έχει ξεκινήσει έρευνα για τον Νικ Γκόρντον, που βρήκε στην Μπόμπι Κριστίνα αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού τους κοντά στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις αναφέρουν πως η 21χρονη Μπράουν, που βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ατλάντα υπό τεχνητό κώμα, υπέστη ανεξήγητους τραυματισμούς πριν από το περιστατικό στις 31 Ιανουαρίου.

Το ΤΜΖ ανέφερε πως σύμφωνα με πολλές πηγές, η αστυνομία ερευνά «μια πιθανή φιλονικία» μία ώρα περίπου πριν βρεθεί η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον στην μπανιέρα.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους συστήνονται ως σύζυγοι, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα που να φανερώνουν πως είναι νόμιμα παντρεμένοι.

Ο Γκόρντον ανατράφηκε από την Χιούστον στο σπίτι της και μεγάλωσε δίπλα στην Μπόμπι Κριστίνα, παρόλο που δεν υιοθετήθηκε ποτέ επισήμως από την τραγουδίστρια.

Οι δυο τους αποκάλυψαν την ρομαντική σχέση τους λίγο μετά το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2012, όταν βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Λος Άντζελες, λίγο πριν την απονομή των βραβείων Grammy.

Οι ιατροδικαστές είχαν τότε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η τραγουδίστρια πέθανε από τυχαίο πνιγμό, με την χρήση κοκαΐνης και καρδιακών παθήσεων να αποτελούν παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό.