Θανατηφόρο ατύχημα προκάλεσε ο Μπρους Τζένερ

08.02.2015
Τραγική κατάληξη είχε το Σάββατο το μεσημέρι αυτοκινητιστικό το οποίο προκάλεσε ο 65ρονος πατριός των Καρντάσιάν, με μια νεκρή.

Όπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ σήμερα, ένα τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη χθες μεσημέρι (7/2/2015) ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) άφησε πίσω του συντρίμμια λαμαρίνες, μια ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή και πέντε παιδιά τραυματισμένα.

Το συμβάν συνέβη στις 12:12 το μεσημέρι σύμφωνα με την αστυνομία της Καλιφόρνια στο Πασίφικ Κόαστ Χάιγουεϊ.

Ο 65χρονος Ολυμπιονίκης που αυτό τον καιρό περνά στην τελική φάση μετάβασής του σε... γυναίκα, χτύπησε με το Cadillac τζιπ του από πίσω μια λευκή Lexus την οποία και οδήγησε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, όπου χτυπήθηκε από διερχόμενο Hummer , που την αποτελείωσε. Η ηλικιωμένη οδηγός του αυτοκινήτου πέθανε ακαριαία.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ακόμη δύο διερχόμενα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν -ευτυχώς ελαφρά- πέντα παιδιά.

Η αστυνομία που βρέθηκε αμέσως στο σημείο έθεσε τον Μπρους σε λεπτομερές αλκοτέστ, το οποίο εκείνος πέρασε εύκολα -προφανώς δεν είχε πιει σταγόνα- όμως διενεργεί έρευνα στα κινητά όλων των εμπλεκωμένων οδηγών για περισσότερα στοιχεία, καθώς υπάρχει υπόνοια ότι ο Τζένερ έστελνε γραπτό μήνυμα τη στιγμή της σύγκρουσης.

Πληροφορίες που θέλουν τον Τζένερ να "καταδιώκεται" από παπαράτσι τους οποίους πήγαινε να αποφύγει, τελικά δεν ευσταθούν.

Από το γραφείο του σερίφη ωστόσο επιβεβαιώνεται ότι παρόλο που οι παπαράτσι ήταν όντως κοντά, δεν εμπλέκονται στο συμβάν.

Την πρώτη φωτογραφία που ακολουθεί πόσταρε αυτόπτης μάρτυρας στο Twitter και δείχνει τον Μπρους Τζένερ δίπλα από το αυτοκινητό του -με εμφανές το στήθος, υπογραμμίζουμε με την ευκαιρία.

Στην επόμενη φωτογραφία η τραγική σκηνή του ατυχήματος με τη μοραία λευκή Lexus σμπαραλιασμένη και το μαύρο Hummer που την αποτελείωσε σε πρώτο πλάνο