Η Σπυροπούλου απαντά για τις απολύσεις στην εκπομπή της

07.01.2015
Τους τελευταίους μήνες έχουν γραφτεί πολλά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εκπομπή της «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις, έχει πλέον πολύ χαμηλά νούμερα, το κλίμα μεταξύ των συνεργατών είναι πολύ άσχημο κι η ίδια απέλυσε άλλα δύο άτομα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει τίποτα.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στους «Καρντάσιανς» και ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως η εκπομπή της δεν κόβεται, αρνήθηκε να απαντήσει για το συμβόλαιο της με το κανάλι, ανέφερε πως παραδόξως λαμβάνει θετικά μηνύματα από το κοινό τονίζοντας στη συνέχεια πως τώρα μαθαίνει τις ανάγκες μια ζωντανής εκπομπής.

«Τι είναι σκληρός; Το να έχεις την απαίτηση να είναι ο άλλος στην ώρα του και να έχει πάθος με την δουλειά του; Είσαι σκληρός; Τότε ναι είμαι σκληρή. Κανονικά με όλα αυτά που γράφονται θα έπρεπε να το κάνω, τουλάχιστον για να δικαιώνω τα πράγματα, για να κοιμάμαι ωραία το βράδυ. Αλλά δεν το κάνω γιατί θεωρώ ότι θα χάσω τον εαυτό μου και δεν αξίζει. Και θεωρώ ότι όλα κερδίζονται σε βάθος χρόνου. Αρκεί να έχεις θέληση, επιμονή κι υπομονή. Όλα με την δουλειά απαντώνται. Ότι και να σου λέω εγώ τώρα,καμία σκόνη δεν θα φύγει» δήλωσε προσπαθώντας να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου.