Χαμός με τον ενισχυμένο καβάλο του Μπίμπερ σε νέα διαφήμιση εσωρούχων [photos]

07.01.2015
Και μόλις πιστέψαμε ότι ο Τζάστιν δεν θα μπορούσε να γίνει πιο... διάσημος, τον επέλεξαν για τη νέα καμπάνια του CK μαζί με τη Λάρα Στόουν. Οι εικόνες του Μπίμπερ με το κεντημένο σώμα του με πολλά τατουάζ έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο, μαζί με το ενισχυμένο όπως λένε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ... καβάλο του νεαρού τραγουδιστή.

Και μόλις πιστέψαμε ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν θα μπορούσε να γίνει πιο... διάσημος, τον επέλεξαν για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του οίκου Calvin Klein. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι ο 20χρονος ποπ σταρ θα είναι - μαζί με το κατά κάποια χρόνια μεγαλύτερό του μοντέλο Λάρα Στόουν - το νέο σώμα της καμπάνιας του CK. Οι εικόνες του Μπίμπερ με τα τατουάζ έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο, μαζί με το ενισχυμένο όπως λένε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ... καβάλο του νεαρού τραγουδιστή.

Η Λάρα Στόουν που είναι και νεαρή μανούλα έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Chanel, MaxMara, Marc Jacobs και Balmain. Ο Τζάστιν ήταν από πάντα οπαδός των εσωρούχων CK, τα οποία αφήνει να φαίνονται μέσα από τα χαμηλοκάβαλα τζιν του. Να θυμίσουμε ότι ο οίκος CK φημίζεται για τις ποιοτικές σέξι ασπρόμαυρες φωτογραφήσεις του, στις οποίες έχουν λάβει μέρος ονόματα όπως η Κέιτ Μος, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και η Μπρουκ Σιλντς.