Σίντι Κρόφορντ: Ακομπλεξάριστη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

13.10.2014
Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στη σόουμπιζ που, όπως φαίνεται, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να ποζάρει ακριβώς όπως ξυπνά το πρωί...

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) ανήκει στη γενιά εκείνη των μοντέλων που στην ουσία καθιέρωσαν τον όρο "Τοπ Μόντελ" και παραμένει "δύναμη" στον χώρο ύστερα από πολλές δεκαετίες.

Όμορφη, γήινη και ευτυχισμένη η 4χρονη, σήμερα, Σίντι είναι επιτυχημένη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά στο πλευρό του συζύγου της, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) με τον οποίο έχουν δυο παιδιά. Τη 13χρονη Κάια (Kaia) η οποία όσο μεγαλώνει είναι όλο και πιο φτυστή η μαμά της και τον 15χρονο Πρέσλεϊ (Presley).

Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας είναι πολύ δραστήρια στα σόσιαλ μίντια, όμως από όλες τις φωτογραφίες που είδαμε τελευταία ξεχωρίζουμε μία από τον λογαριασμό του Γκέρμπερ στο Instagram, ο οποίος στις καλοκαιρινές διακοπές είχε απαθανατίσει την καλή του χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ό,τι κι αν έχει κάνει στο πρόσωπό της η Σίντι είναι πολύ διακριτικό και αυτό που βλέπουμε είναι μια γυναίκα που μεγαλώνει και μαζί της εξελίσσεται και η ομορφιά της. Εύγε...

Ως προς την ομοιότητα της Κάια με τη μαμά, δες τη φωτογραφία που πόσταρε ο περήφανος μπαμπάς στο Instagram χθες και κρίνε μόνη.