Καζάκος: Το παράπονο για τον εγγονό & η αμηχανία του γιου του

13.10.2014
Στη θεατρική παράσταση «Τέλος του παιχνιδιού» θα εμφανίζονται φέτος το χειμώνα, ο Κώστας Καζάκος και ο γιος του Κωνσταντίνος.

Και για το λόγο αυτό οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσουλη. Ωστόσο, ένα on air παράπονο του πατέρα Καζάκου προς το γιο του ήταν αρκετό για να προκαλέσει αμηχανία τόσο σε εκείνον όσο και στους δύο παρουσιαστές.

Ο σπουδαίος ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει στον «αέρα» ότι έχει να δει μήνες το εγγονάκι του, ενώ δε μπόρεσε να πάει στη βάφτιση του που έγινε στην Κέρκυρα!

«Έχω να δω τον εγγονό μου σχεδόν μερικούς μήνες. Βέβαια είναι παράπονο αλλά τι να κάνουμε. Ούτε στα βαφτίσια του μπόρεσα να πάω. Τον βάφτισαν στην Κέρκυρα, εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα πρόβες. Και τώρα είναι δύσκολο, πρέπει να κάνω ολόκληρο προγραμματισμό για να ξεφύγω από τη δουλειά να πάω να τον δω. Τώρα που μεγάλωσε λιγάκι θα αρχίσουν να τον φέρνουν εδώ. Θα τον παίρνουν η μαμά του και ο μπαμπάς του και θα τον φέρνουν στο θέατρο» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία στον Κων/νο.