Η Βικτόρια Μπέκαμ το έριξε στο... γκράφιτι

13.10.2014
Εκτός από τις -πάμπολλες ομολογουμένως- επαγγελματικές της δραστρηριότητες η διάσημη πολύτεκνη σχεδιάστρια μόδας έχει μια πολύ ενεργή φιλανθρωπική και ανθρωπιστική παρουσία, η οποία, όπως φαίνεται, της "βγάζει" ένα άλλο καλλιτεχνικό πρόσωπο.

Τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα και πρέσβειρα των ΗΕ για το AIDS, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έχει πάρει αυτό τον τελευταίο της ρόλο πολύ σοβαρά.

H 40χρονη σταρ ταξίδεψε στη Νότια Αφρική σε μια από της πρώτες της αποστολές με τον νέο της ρόλο και έστειλε το μήνυμά της μέσω… γκράφιτι.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφία που πόσταρε στο Twitter της, η Βικτόρια έπιασε τα σπρέι και "ζωγράφισε" σε τοίχους του Σοουέτο μηνύματα για τους σκοπούς της καμπάνιας UNAIDS σε συνεργασία με το ίδρυμα του καλού της φίλου Έλτον Τζον (Elton John) για την ασθένεια.

"Μόρφωση + Τέχνη = Ένα μέλλον χωρίς AIDS @UNAIDS" έγραψε στη λεζάντα δίπλα από τη φωτογραφία όπου κάνει γκράφιτι η Βικτόρια ενώ λίγο αργότερα πόσταρε και ακόμη μία με γυναίκες της περιοχής.

"Συνάντησα νεαρές γυναίκες στο Σοουέτο και μοιράζουμε μηνύματα χωρίς τον ιό HIV", έγραψε η Μπέκαμ στο τιτίβισμά της ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι "έπρεπε να φτάσει στα 40 της χρόνια για να αντιληφθεί ότι έχει κι άλλες ευθύνες ως γυναίκα και ως μητέρα".


"Για κάποιον λόγο, ο κόσμος ακούει αυτό που έχω να τους πω", εξήγησε η Βικτόρια η οποία αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο για να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί βοηθώντας κάθε γυναίκα και κάθε παιδί να έχει ένα πιο υγειές μέλλον.