Καρύδη σε δημοσιογράφο: «Λες π@π@ριες» & μ@λ@κίες»

04.06.2014
Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις γυναίκες που δε «μασάνε» και δε διστάζουν να μιλήσουν έξω από τα δόντια, όταν το σηκώνει η κουβέντα.

Και στην τελευταία της συνέντευξη, το σχόλιο του δημοσιογράφου για το.... «brand name που λέγεται «Σμαράγδα Καρύδη»! έκανε την ηθοποιό να αρχίσει τα... γαλλικά της!

«Αχ, άσε τις π@π@ριές ρε! Ποιο brand name και μ@λ@κίες; Εγώ ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, επειδή τη γουστάρω και ήθελα να παίξω, όχι για να γίνω γνωστή, αλλά επειδή μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα αυτό που κάνω. Δεν το έκανα για να γίνω celebrity. Ξέρω, βέβαια, ότι και το celebrity είναι ένα επάγγελμα, αλλά, σίγουρα, όχι το δικό μου!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δε βλέπουμε παπαράτσι φωτογραφίες της, από τη στιγμή που είναι ένα πρόσωπο που έχει πέραση, ενώ πολλές φορές είναι εξώφυλλο σε περιοδικά.

«Και γιατί να με δείτε; Ποτέ δεν πηγαίνω σε αυτά, τα σιχαίνομαι! Να φανταστείς, στη Μύκονο έχω πάει δύο φορές. Μία με τα παιδιά του «Παρά 5», όταν κάναμε τα γυρίσματα, και άλλη μία για να δω πώς είναι το νησί. Τελικά, πέρασα χάλια! Με πατούσαν στα Ματογιάννια, με έσπρωχναν, δεν απόλαυσα τίποτα. Και δεν βρήκα κάποια ομορφιά σε όλο αυτό. Έτσι αποφάσισα ότι δεν ξεκουράζομαι με αυτόν τον τρόπο, ούτε διασκεδάζω. Από την άλλη, σε προκαλώ να ρωτήσεις όλους σου τους συναδέλφους, αν τους έχω πάρει ποτέ κάποιο τηλέφωνο για να γράψουν κάτι για μένα ή για να στήσουμε κάποιο παπαρατσικό θέμα. Δεν το έχω κάνει ποτέ!» δήλωσε κατηγορηματικά η γοητευτική ηθοποιός, που στην πρώτη της απόπειρα ως παρουσιάστρια με το Celebrity game night «σκίζει» σε τηλεθέαση!

Πηγή – συνέντευξη: Down Town Κύπρου