Τρελό γέλιο: Άκου την Καλομοίρα να «εκτελεί» τον Εθνικό ύμνο

04.06.2014
Φιλικό με τη Νιγηρία ενόψει Μουντιάλ έδωσε η Εθνική μας (έληξε ισόπαλο 0-0) τα ξημερώματα της Τετάρτης επί αμερικάνικου εδάφους.

Και η παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Φιλαδέλφεια κινητοποίησε τους ομογενείς, που υποδέχτηκαν την ομάδα με δόξες, τιμές, αρνιά, κλαρίνα και... Καλομοίρα! Μάλιστα, η αοιδός που 10 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στο Euro 2004, είχε γίνει σύνθημα... «Ήρθες και μάς άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα Καλομοίρα», είχε ενεργό συμμετοχή στο γλέντι των ομογενών.

Έπιασε το όφωνο και τού έδωσε και κατάλαβε. Τα είπε όλα, μέχρι και τον Εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του αγώνα. Κι εδώ είναι το τρελό το γέλιο. Η Καλομοίρα γλυκύτατη δεν το συζητάμε, έδωσε την ψυχή της να πει τον ύμνο, αλλά φευ, το αποτέλεσμα ήτο σχεδόν... ξεκαρδιστικό. Γιατί ήρθε ο ύμνος και δια στόματος Καλομοίρας είχε κάτι από... My secret combination και... μαρίδια και τυρί! Έτσι, κατά την «εκτέλεση» ακούστηκε να λέει «χαίρε χαίρε λευτεριά» τρώγοντας το έρμο το «ω», ενώ αντί για «ανδρειωμένη» έλεγε... «ανδρεωμένη»!