Γιατί έδειρε τον Τζέι Ζι η αδελφή της Μπιγιονσέ;

15.05.2014
Οι θεωρίες σχετικά με τον λόγο που έκανε τη Σολάνζ Νόουλες να πλακώσει στο ξύλο τον γαμπρό της πολλές. Μία η επικρατέστερη…

Πριν από λίγες μέρες προκλήθηκε μέγα σκάνδαλο από το βίντεο που κατέκλυσε το διαδίκτυο και έδειχνε τη Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles), αδελφή της Μπιγιονσέ (Beyonce) να επιτίθεται με μανία στον γαμπρό της, Τζέι Ζι (Jay Z).

Το συμβάν καταγράφηκε μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχείου "The Standard", την ώρα που το τρίο έφευγε από το δείπνο που ακολούθησε το φετινό Met Gala.

Για την ιστορία, ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που λέγεται ότι πούλησε το υλικό για $250.000 απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση.

Όσο για το συμβάν αυτό καθαυτό, λέγεται ότι η μικρή αδελφή της Μπιγιονσέ "τα πήρε κρανίο" με τον γαμπρό της γιατί θεώρησε λίγο ύποπτα τα πολλά πίτσι πίτσι που είχε εκείνος στο δείπνο με τη Ρέιτσελ Ρόι (Rachel Roy).

Οι κακές γλώσσες θέλουν τη 40χρονη σχεδιάστρια μόδας και κολλητή της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να πολιορκεί τον σύζυγο της Μπιγιονσέ όλο το βράδυ σε τέτοιο βαθμό που η κουνιάδα του δεν άντεξε και με την πρώτη ευκαιρία του τα έχωσε… Τα νύχια!!!

Τώρα, δικαίως αναρωτιέται κανείς γιατί την αντίδραση αυτή την είχε η Σολάνζ και ουχί η σύζυγος Μπιγιονσέ, η οποία αντίθετα καθόταν απαθής και παρακολουθούσε τον καυγά πρώτο τραπέζι πίστα!
Ποιος ξέρει; Άβυσσος η ψυχή της σταρ…

Πάντως, δεν είναι απίθανο να του τα έχει μαζεμένα του γαμπρού η επίσης τραγουδίστρια Σολάνζ γιατί, σου λέει, δεν την έχει βοηθήσει όπως της είχε υποσχεθεί, ως μεγαλοπαραγωγός που είναι και το θυμήθηκε εκεί, μέσα στο ασανσέρ, μετά τις πομπές του!

Ό,τι και αν έχει συμβεί πάντως, όλα είναι εικασίες. Το γεγονός παραμένει ότι οι δύο αδελφές έφυγαν μονιασμένες από την εκδήλωση εκείνο το βράδυ και ταξίδεψαν μέχρι την Κόστα Ρίκα μαζί με τη μαμά τους για τον γάμο της Κέλι Ρόουλαντ. Και ο Τζέι Ζι… χώρια!