Χιου Τζάκμαν: Δες το σημάδι από τον καρκίνο

15.05.2014
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση χωρίς τον επίδεσμό στη μύτη έκανε ο διάσημος ηθοποιός μετά την αποκάλυψη ότι χτυπήθηκε για δεύτερη φορά από καρκίνο του δέρματος.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του "X-Men: Days Of Future Past" επέλεξε ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) να βγάλει για πρώτη φορά τον επίδεσμο από τη μύτη και συγκεκριμένα από το σημείο από όπου αφαίρεσε το μολυσμένο από τον καρκίνο του δέρματος κομμάτι.

Επρόκειτο για την... ανατολική πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στη Σινγκαπούρη και ο 45χρονος ηθοποιός συνοδευόταν από τους συμπρωταγωνιστές του, Φαν Βίνγκμπινγκ (Fan Bingbing) και Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Peter Dinklage), γνωστό από τον ρόλο του Τύριον Λάνιστερ στο δημοφιλές "Game of Thrones".

Πριν από λίγες μέρες ο Χιου Τζάκμαν ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι είχε αφαιρέσει ένα δεύτερο κομμάτι δέρματος από το πρόσωπό του, το οποίο είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα παρακινούσε όλο τον κόσμο να εξεταστεί για παν ενδεχόμενο.

Σε αυτή την εκδήλωση, λοιπόν, ο Χιου αποφάσισε να βγάλει τον επίδεσμο, ώστε να φανεί πώς είναι το εν λόγω σημείο και το σημάδι που φάνηκε ήταν όντως λίγο μεγαλύτερο από όσο περίμενε κανείς.

Εκτός από τον Τζάκμαν, σήμερα ανακοίνωσε στους θαυμαστές του ότι χτυπήθηκε από καρκίνο του δέρματος και ο Κένι Ρότζερς (Kenny Rogers), ο οποίος επίσης προέτρεψε όλο τον κόσμο "να πάει να κοιταχτεί"... Περαστικά και στους δύο!!!