Σάλος από την γκέι στροφή της κόρης Μπέισινγκερ

07.05.2014
Τρελή και παλαβή για μια γυναίκα είναι η Άιρλαντ Μπόλντουιν και –όπως όλα- το βροντοφωνάζει στα σόσιαλ μίντια.

Η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) είναι διάσημη από κούνια, καθώς γονείς της είναι η Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και ο Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin).

Ωστόσο, κάποια στιγμή, αποφάσισε να ανοίξει και εκείνη τα δικά της φτερά ως μοντέλο –καθότι κούκλα, χωρίς αμφιβολία.

Κάπου εκεί, όμως, η 18χρονη καλλονή εθίστηκε στα σόσιαλ μίντια και την "πήρε η μπάλα" καθώς αντίθετα με τη μαμά της η οποία ζει σχεδόν ως ερημίτισσα τα τελευταία χρόνια, εκείνη δεν κάνει βήμα χωρίς να ενημερώσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αγάπησε σφόδρα, λοιπόν, η Άιρλαντ έναν σερφίστα, τον είδαμε σε όλες τις φάσεις της κοινής τους ζωής, κάποια στιγμή τον χώρισε, το έριξε στις βαφές μαλλιών και τώρα τελευταία βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

Και συγκεκριμένα της αμφιφυλόφιλης ράπερ Έιντζελ Χέιζ (Angel Haze), η οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος με τα σόσιαλ μίντια με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες να μάθουμε τα πάντα για την –κατά τα φαινόμενα- καυτή σχέση τους.

Η σούπερ σέξι φωτογραφία της Άιρλαντ που ανέβασε η Έιντζελ με τη λεζάντα "Είσαι δική μου. Θέλω να φωνάξω σε όλους ότι είσαι δική μουυυυυυυ".

Και βέβαια, αυτό το παιχνίδι δεν έχει τέλος καθώς οι δυο ερωτευμένες γυναίκες ποστάρουν τις ίδιες φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους ασταμάτητα με λόγια αγάπης μεγάλα και... βαριά. Όπως "Σε κάνω να χαμογελάς γιατί απλά είμαι καλή σε αυτό. Θα σε κάνω, όμως να χαμογελάς για να μπορώ να κάθομαι και να το βλέπω", λεέι η Άιρλαντ.

Ενώ η Έιντζελ προχωρά περισσότερο, ποστάροντας μια σέξι φωτογραφία της Άιρλαντ, η οποία φαίνεται στο βάθος ολόγυμνη. "Το κορμί σου είναι σαν καμβάς. Θέλω να το βάψω κόκκινο", γράφει στη λεζάντα η ερωτοχτυπημενη Έιντζελ και εμείς... μόνο να περιμένουμε να δούμε το "έργο" μπορούμε. Γιατί θα μας το δείξουν κι αυτό, σίγουρα...