Έλεος! Και έγκυος και κερατού η Κέιτι ζητά διαζύγιο

07.05.2014
Δεν πρόλαβε να παραδεχτεί πως μόλις στον έκτο μήνα της πέμπτης της εγκυμοσύνης κατάλαβε ότι περιμένει παιδί η Κέιτι Πράις και τσάκωσε τον σύζυγο να την απατά. Δρόμο!

Ε, δεν τη θέλει η ευτυχία την Κέιτι Πράις (Katie Price), τι να πούμε! Τον Αύγουστο, η 35χρονη σέξι στάρλετ γέννησε το τέταρτό της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον 27χρονο κτίστη και στρίπερ Κίραν Χέιλερ (Kieran Hayler) και μόλις πριν από λίγες μέρες συνειδητοποίησε ότι είναι και πάλι έγκυος. Και μάλιστα στον 6ο μήνα!!!!

Αφού μοιράστηκε, λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα, πόσταρε και διάφορες φωτογραφίες της μαζί με τον αγαπημένο και τα παιδιά της από το Κάμπο Βέρντε όπου ξεκουράζονται αυτό τον καιρό.

Μέχρι πριν από λίγο που έσκασε η βόμβα!!!

"Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο Κίραν και εγώ παίρνουμε διαζύγιο γιατί εκείνος και η καλύτερή μου φίλη, Τζέιν Πούντνεϊ (Janer Pountney) έχουν φλογερή σεξουαλική σχέση εδώ και 7 μήνες", γράφει το πρώτο ποστάρισμα στον λογαριασμό της Τζόρνταν στο Twitter πριν από δύο ώρες. Για να ακολουθήσουν κι άλλα.

"Η Τζέιν Πούοντνεϊ γίνεται 50 ετών του χρόνου και είναι κολλημένη πάνω μου. Είναι μια πόρνη, αντροχωρίστα, τσούλα".

"Ο Κίραν είναι ένας αηδιαστικός άνθρωπος που έκανε αυτό τη στιγμή που μόλις γέννησα το παιδί του και συνέχισε να το κάνει μέχρι που τους τσάκωσα".

"Κανείς άνθρωπος δεν το αξίζει αυτό. Ιδιαίτερα αν είναι 6 μηνών έγκυος".

"Ο χειρότερος πόνος στον κόσμο".

Αυτά είναι τα τελευταία "χτυπήματα" της Κέιτι και σίγουρα έρχονται κι άλλα. Αναμένουμε...

Στη φωτογραφία, το ζεύγος με τα δύο παιδιά της Κέιτι από τον γάμό της με τον Πίτερ Αντρέ, Πρινσές και Τζούνιορ.