Αποκάλυψη: Αυτή είναι η σύντροφος του Ευαγγελινού! (pic)

07.05.2014
Μακριά από φώτα της δημοσιότητας κρατά την προσωπική του ζωή ο Φωκάς Ευαγγελινός και όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνον.

Όπως για παράδειγμα, ότι τα τελευταία 20 χρόνια – παρακαλώ – είναι με την ίδια γυναίκα. Η Πίτσα Κουτουφά είναι η σύντροφός της ζωής του και σημαίνει πολλά για τον Φωκά, αφού εκείνη τον «έσπρωξε» να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Έχω τον άνθρωπό μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε μαζί 20 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο. Και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε. Θυμάμαι και συγκινούμαι ότι ούτε πόρτα είχαμε ακόμη. Ένα μαδέρι υπήρχε, περνούσε ο κόσμος και ανέβαινε στον πρώτο όροφο για να γραφτεί για χορό», αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια εξηγεί γιατί δεν έκαναν παιδί: «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό, αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί».