"Με τον Μπραντ Πιτ κάναμε διαγωνισμό... απλυσιάς"

07.05.2014
Στα απομνημονεύματά του, ο Τζέισον Πρίσλεϊ αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για πολλούς από τους παλιούς του φίλους.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Μπράντον Γουολς στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s, "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" έγραψε τη βιογραφία του και μαζί τα "άπλυτα" τον πάλαι ποτέ κολλητών του στη φόρα. Στην κυριολεξία…

Ανάμεσα στα πολλά που μαθαίνουμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Jason Priestley: A memoir", είναι ότι ο Τζέισον Πρίσλεϊ (Jason Priestley) υπήρξε συγκάτοικος με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όταν οι δύο ηθοποιοί πάλευαν ακόμη για μια θέση στον ήλιο.

Εδώ και τα πειστήρια. Όσο για το ποιος είναι ποιος, τα πράγματα είναι απλά, έτσι;

Στο ζουμί, λοιπόν.

Ο 44χρονος, σήμερα, Τζέισον, αποκαλύπτει πράγματα και θάματα για τον Μπραντ, μεταξύ των οποίων και ότι όταν οι δυο τους ήταν νέοι έκαναν διαγωνισμό απλυσιάς!

"Έτσι για πλάκα, κάναμε διαγωνισμούς για το ποιος θα άντεχε περισσότερο καιρό χωρίς να πλυθεί ή να ξυριστεί. Ο Μπραντ κέρδιζε συνέχεια", το "έσκασε το παραμύθι" ο Πρίσλεϊ ενισχύοντας έτσι και το παράπονο που κάποια στιγμή είχε εκφράσει και η νυν σύντροφος του 50άρη σταρ, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Στη συνέχεια, ο Πρίσλεϊ αποκάλυψε επίσης ότι τον καιρό που ο Πιτ γύριζε το "Θέλμα και Λουίζ" είχε όντως κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, Τζίνα Ντέιβις (Geena Davis) –οι δυο τους σε καυτή σκηνή από την ταινία στη φωτογραφία που ακολουθεί- ενώ κάποια στιγμή ανάμεσα στα γυρίσματα επέστρεψε στο σπίτι με μία Βίβλο (!) για καθέναν από τα φιλαράκια του…