Απίστευτη δήλωση από Νατάσα: «Είμαι παράπλευρη απώλεια»

30.04.2014
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Νατάσσα Θοοδωρίδου σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού mou, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και για τις παπαράτσι φωτογραφίες στα περιοδικά.

Ειδικά, για το τελευταίο, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της ότι η ίδια είναι... παράπλευρη απώλεια!

«Δεν πιστεύω ότι παίρνουν τηλέφωνα τους φωτογράφους. Τι έχουν να κερδίσουν, αν μπει η φωτογραφία τους σε ένα περιοδικό; Όποτε βλέπετε εμένα στα περιοδικά, είμαι παράπλευρη απώλεια. Πάντα θέλουν να φωτογραφίσουν κάποιον άλλο και κατά λάθος βγαίνω και εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τα ερωτικά της είπε: «Είμαι αναγκαστικά ο άντρας της ζωής μου, έτσι μου τα 'φερε η ζωή και δεν το επέλεξα. Αν είχε βρεθεί ένας άντρας στη ζωή μου, μπορεί να μην είχα αναλάβει εγώ όλους αυτούς τους ρόλους».

Η Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για το The Voice και τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε.

«Δεν έκρινα την απόφαση της Δέσποινας, του Αντώνη, της Μελίνας και του Μιχάλη να πάνε στην επιτροπή του “Τhe Voice”. Ήμουν από τους πρώτους στους οποίους έκαναν πρόταση, αλλά αρνήθηκα γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θεωρώ τον εαυτό μου νέο για κριτική επιτροπή. Οι συνάδελφοί μου που είναι σε αυτή τη θέση είναι μυαλωμένοι και μπορούν και κρίνουν», εξήγησε