Πολίτη: Η κρίση στο γάμο της

30.04.2014
Μία από τις σταρ συμμετέχουσες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις (για τις μη φωνητικές της ικανότητες) είναι και η Χριστίνα Πολίτη.

Η γνωστή κοσμικογράφος στην τελευταία της συνέντευξη, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γάμο της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη σοβαρή κρίση που πέρασε η σχέση της με το μικρότερο σύζυγο της, Σωτήρη Φουρτουλάκη.

“Η σχέση μας είναι σε φάση εποικοδομητικού επαναπροσδιορισμού” λέει κι εξηγεί πώς επηρεάστηκε ο γάμος της από διάφορες δυσκολίες.

“Περνάει κατά καιρούς γιατί και οι ίδιοι οι άνθρωποι περνάμε κρίση ταυτότητας. Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολες λόγω και της γενικότερης κρίσης που μας επηρεάζει σε όλους τους τομείς. Όταν γύρω μας υπάρχει ένα κλίμα γενικότερης ανασφάλειας, αυτό θα μεταφερθεί και στις ανθρώπινες σχέσεις γι’ αυτό και βλέπεις γύρω μας τόσους χωρισμούς. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όταν βλέπω ότι “χάνομαι” σε μια σχέση, είναι να επαναπροσδιορίσω πρώτα τον εαυτό μου, να τον επαναφέρω και μετά να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Όσο πιο χαρούμενη είμαι εγώ τόσο πιο χαρούμενοι θα είναι και οι γύρω μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό ΟΚ