Γυμνή Ριάνα ακατάλληλη για καρδιακούς!

30.04.2014
Με μόλις μία βδομάδα διαφορά η Ριάνα (Rihanna) προκάλεσε ζημιές στους φωτογραφικούς φακούς γνωστών κυρίων ποζάροντας γυμνή και με ελάχιστα ρούχα στη γκαρνταρόμπα του στυλίστα. Μετά τη βραζιλιάνικη Vogue, αφέθηκε στα χέρια του Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti) για το εξώφυλλο και κάποιες σελίδες του γαλλικού περιοδικού Lui σε μία πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση κάνοντας τα σημάδια του μαγιό να φαίνονται αθεράπευτα σέξι. Η 28χρονη τραγουδίστρια πόσταρε τις φωτογραφίες με εκείνη να φοράει ροζ μπικίνι και καυτά στρινγκ στο twitter με μια λακωνική λεζάντα που έγραφε απλά «Lui #sorrenti» αλλά και στο Instagram προκαλώντας υστερία στους φανς της, όπως ήταν αναμενόμενο. Όλα αυτά τη στιγμή που ο πρώην σωματοφύλακας της, Τζέφρυ Κιτινγκ (Geoffrey Keating) που δούλευε μαζί της στην περιοδεία της Diamonds το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Ιουλίου 2013, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και έχει κινηθεί νομικά εναντίον της. «Έχουμε πάρει αυτή τη δικαστική μάχη πολύ σοβαρά. Είμαστε ικανοποιημένοι που το Ιρλανδικό δικαστήριο θα μας δεχτεί σύντομα.» δήλωσε ο δικηγόρος του Κίτινγκ περιμένοντας τη δίκη. Κ.Π

Με μόλις μία βδομάδα διαφορά η Ριάνα (Rihanna) προκάλεσε ζημιές στους φωτογραφικούς φακούς γνωστών κυρίων ποζάροντας γυμνή και με ελάχιστα ρούχα στη γκαρνταρόμπα του στυλίστα.

Μετά τη βραζιλιάνικη Vogue, αφέθηκε στα χέρια του Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti) για το εξώφυλλο και κάποιες σελίδες του γαλλικού περιοδικού Lui σε μία πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση κάνοντας τα σημάδια του μαγιό να φαίνονται αθεράπευτα σέξι.

Η 28χρονη τραγουδίστρια πόσταρε τις φωτογραφίες με εκείνη να φοράει ροζ μπικίνι και καυτά στρινγκ στο twitter με μια λακωνική λεζάντα που έγραφε απλά «Lui #sorrenti» αλλά και στο Instagram προκαλώντας υστερία στους φανς της, όπως ήταν αναμενόμενο.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο πρώην σωματοφύλακας της, Τζέφρυ Κιτινγκ (Geoffrey Keating) που δούλευε μαζί της στην περιοδεία της Diamonds το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Ιουλίου 2013, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και έχει κινηθεί νομικά εναντίον της. «Έχουμε πάρει αυτή τη δικαστική μάχη πολύ σοβαρά. Είμαστε ικανοποιημένοι που το Ιρλανδικό δικαστήριο θα μας δεχτεί σύντομα.» δήλωσε ο δικηγόρος του Κίτινγκ περιμένοντας τη δίκη.

Κ.Π