Σαρμπέλ: Η επανεμφάνιση & οι αποκαλύψεις για τη νέα του ζωή

30.04.2014
Χρόνια και ζαμάνια. Ο Σαρμπέλ μετά από μία πολύχρονη «εξαφάνιση» έκανε επανεμφάνιση και μιλά για τη νέα του ζωή στο Λονδίνο.

Ο τραγουδιστής, που έκανε μία θαυμαστή καριέρα στην Ελλάδα, ενώ και η συμμετοχή του στη Γιουροβίζιον το 2007 είχε επιτυχία, τα «βρόντηξε» όλα κι εγκατέλειψε την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο και για τη ζωή του εκεί μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί τη σύντροφο του, Ελπίδα με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια.

Μάλιστα, με την αγαπημένη του τους ενώνει επίσης η κοινή καταγωγή από το Λίβανο. Ο Σαρμπέλ αποκάλυψε επίσης ότι της έκανε πρόταση γάμου σε κρουαζιέρα στο Νείλο κάτω από τα αστέρια. Το, δε, μονόπετρο το σχεδίασε ο ίδιος!

Πάντως, αν κι έχουν περάσει χρόνια από τότε (και συγκεκριμένα το 2007, τότενες δηλαδή με τη Γιουροβίζιον) ακόμη θυμούμαστε τον - μεγάλο σε ένταση μικρό σε διάρκεια - έρωτα που έζησε ο αοιδός με το εκρηκτικό μοντέλο, Νταϊάνα Ιγροπούλου....

Θυμήσου επίσης Παλιά, καλή, υγρή... Νταϊάνα Ιγροπούλου (pics)