Ηλιάδη: «Σπάει» τη σιωπή της & μιλά για όλα!

30.04.2014
Σε λίγους μήνες από τώρα και συγκεκριμένα στις αρχές Αυγούστου, η Αγγελική Ηλιάδη θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτα της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η εγκυμοσύνη της συζητήθηκε πολύ και τα χαρμόσυνα νέα, μόνο.., χαρά δεν έφεραν στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει τις απίστευτες δηλώσεις της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή! Επίσης, δεν ήταν λίγα και τα πικρόσχολα σχόλια που ακούστηκαν για τα 11 χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι.

Κι έρχεται η αοιδός και για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για Γκέντσογλου και όσα ακούστηκαν για εκείνους και το μωρό που περιμένουν.

«Αυτό που μου αρέσει πολύ στη σχέση μας είναι ότι είμαστε σα φίλοι. Πέρα από το ερωτικό στοιχείο γελάμε απίστευτα όταν είμαστε μαζί και αυτό στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού είναι ευλογία» δηλώνει, ενώ παραδέχεται ότι η οικογένεια της γνώρισε το σύντροφό της για πρώτη φορά, το βράδυ της Ανάστασης!

«Το Πάσχα το περάσαμε με την οικογένεια μου και μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης οι γονείς μου γνώρισαν για πρώτη φορά τον Σάββα. Τον έβαλαν στην καρδιά τους αμέσως» είπε.

Αν και η σχέση τους δεν έχει καν χρονίσει, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί (δεύτερο για την Ηλιάδη).

«Ο Σάββας μού έλεγε ότι ήθελε πολύ να γίνει πατέρας. Επειδή έχω δει πως συμπεριφέρεται στα ανίψια μου και στον γιο μου, είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας. Είναι πολύ στοργικός, υπερπροστατευτικός και ασχολείται πολύ με τα μικρά παιδιά» τονίζει. Και δηλώνει ότι του... βγάζει το καπέλο: «Ο άντρας προσδιορίζεται από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που είναι δίπλα σου. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο».

Για όσα της καταλόγισαν άτομα από την οικογένεια της, απαντά: «Είμαι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και νιώθω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Υπάρχουν φορές που οι αντιδράσεις των ανθρώπων με συγκινούν πολύ. Θα σας πω ένα πράγμα! Εάν έκανα τη δουλειά του δημοσιογράφου θα κοιτούσα να ήμουν αξιοπρεπής και να μην ενοχλώ κανέναν. Είναι στιγμές που δεν μπορώ να εξηγήσω την κακία και την εμμονή κάποιων συναδέλφων σας. Δέχομαι ότι μπορεί να «πουλάει» τη ζωή μου όμως κάποιοι το τραβάνε μέχρι τα άκρα. Έχω δει πλέον τόση βρωμιά και δύσκολα σοκάρομαι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι μέσα από μια τόσο ευχάριστη στιγμή μπορεί να βγει τόση κακία. Το εκμεταλλεύτηκαν πολύ άσχημα. Και βέβαια δεν μπορεί να μιλά κανένας για δημοσιογραφική επιτυχία τη στιγμή που αντιμετωπίστηκε το θέμα ανήθικα".

Επίσης, αποκαλύπτει ότι έβαλε τα κλάματα μόλις είδε το αποτέλεσμα του τεστ, ενώ ο γιος τους θα πάρει το όνομα Βασίλης από τους δύο παππούδες

Πηγή-συνέντευξη: Hello