Ντίαζ: Κορίτσια... όχι στα μπότοξ, ναι στη ζωή

18.03.2014
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη σόουμπιζ παραδέχεται πως η ζωή ξεκινά στα 40!

Σε μια ειλικρινέστατη εξομολόγηση στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) αποκάλυψε ότι η ζωή της άλλαξε όταν γύρισε την πλάτη στην εμμονή του Χόλιγουντ με τα νιάτα και το μπότοξ, τονίζοντας πόσο απολαμβάνει το ότι… μεγαλώνει.

"Τη μέρα που έκλεινα τα 40 μου χρόνια, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ξύπνησα και σκέφτηκα 'Τέλεια, τώρα ξεκινά η ζωή", ομολόγησε η 41χρονη σήμερα Κάμερον εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνεις τον εαυτό σου σταδιακά και να ζεις με αυτό που γίνεσαι στην πορεία.

Βέβαια, όχι ότι δεν δοκίμασε τις αγαπημένες ενέσεις των διασήμων. Το έχει κάνει το μποτοξάκι της και η Ντίαζ. Όμως δεν της άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα και είπε κατηγορηματικά "ποτέ ξανά", παίρνοντας τη θαρραλέα απόφαση να "μεγαλώσει φυσιολογικά". "Όπως θα έπρεπε να κάνουν όλες οι γυναίκες μαθαίνοντας να αποδέχονται τον εαυτό τους γι' αυτό που είναι".

Στο ίδιο μήκος κύματος με μία ακόμη "θεά" του Χόλιγουντ που ασπάζεται τις ίδιες απόψεις, τη Σάρον Στόουν (Sharon Stone), η Κάμερον Ντίαζ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αψηφούν τη φύση τους σε καμία περίπτωση, παρά την πίεση που δέχονται από παντού γύρω τους.

"Δεν μπορώ να νιώθω πως πρέπει σώνει και καλά να δείχνω 25 σε όλη μου τη ζωή", τονίζει η Κάμερον και εμείς επαυξάνουμε 100%.