Κρεμασμένη βρέθηκε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

18.03.2014
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τον θάνατο της Λόρεν Σκοτ, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, σήμερα το πρωί.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το άψυχο σώμα της Λόρεν Σκοτ (L'Wren Scott) βρήκε η βοηθός της μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας κρεμάστηκε -και μάλιστα με ένα μαντήλι δικής της συλλογής, χωρίς όμως να έχει βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Η ιατροδικαστική έρευνα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο θεωρείται σίγουρο, από τα πρώτα στοιχεία αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Η Σκοτ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στον παγκόσμιο χώρο της μόδας, με πολλές διάσημες κυρίες να επιλέγουν δημιουργίες της ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους, όπως, για παράδειγμα οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz), Μαντόνα (Madonna) και Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η Σκότ έγινε ευρύτερα νωστή από το 2001, όταν και ξεκίνησε η σχέση της με τον σερ Μικ Τζάγκερ (sir Mick Jagger).

Ο γερόλυκος της ροκ, αυτό τον καιρό βρίσκεται με τους υπόλοιπους Rolling Stones στην Αυστραλία για συναυλίες και μέσω εκπροσώπου δήλωσε "σοκαρισμένος και συντετριμμένος" από τα τραγικά νέα για τον χαμό της αγαπημένης του .

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν την άτυχη Σκοτ να βάλει τέλος στη ζωή της; Λέγεται ότι τη στιγμή του θανάτου της η σχεδιάστρια μόλις είχε ακυρώσει προγραμματισμένο σόου της στο Λονδίνο, ενώ σύμφωνα με τη MailOnline χρωστούσε πάνω από $ εκατομμύρια.

Για την ιστορία, η Λορέν Σκοτ, γεννήθηκε με το όνομα Λουάν Μπάρμπρο (Luann Bambrough) και μεγάλωσε στο Ρόι της Γιούτα, από μια οικογένεια Μορμόνων που την υιοθέτησαν. Όταν ήταν 17 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, όταν και άλλαξε το όνομά της