Τι έκανε την Αντζελίνα να κοκκινίσει σαν παιδούλα;

17.03.2014
Δύσκολα φαντάζεται κανείς κάτι που θα έφερνε τη διάσημη ηθοποιό και σκηνοθέτη σε δύσκολη θέση. Κι όμως…

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υπογράφει τη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα ενώ ξεκινά και η προβολή της τελευταίας της ταινίας μπροστά από την κάμερα με την κινηματογραφική μεταφορά της κακής μάγισσας "Malificent" (Κακίστρω, στα ελληνικά).

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το περιοδικό "Entertainment Weekly", η 38χρονη σταρ κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση που την έκανε να κοκκινίσει σαν… παιδούλα.

Όλο τον περασμένο χρόνο, οι κακές γλώσσες στο Χόλιγουντ ήθελαν την Αντζελίνα να σκηνοθετεί την κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ "50 αποχρώσεις του γκρι" –πράγμα που δεν έγινε τελικά- όμως το περιοδικό θέλησε να μάθει σχετικά. Εξ ου και η ερώτηση..

"Ε, εγώ…", ξεκίνησε η απάντηση της ντροπαλής Τζολί, η οποία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, γελούσε πολύ ώρα μέχρι να καταφέρει να αρθρώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση.

"Ε, εγώ… νομίζω ότι, ήταν αστείες [οι φήμες]. Όσο για τη σκηνοθεσία, πιστεύω ότι είμαι καλύτερη στο να λέω μερικές ιστορίες, από άλλες", απάντησε τελικά η Αντζελίνα, για να αφήσει όμως και μια πόρτα ανοιχτή. "Όμως… ποιος ξέρει;", έλα ντε…

Πάντως, η ταινία που αναμένεται με ανυπομονησία, ολοκλήρωσε γυρίσματα υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Σαμ Τέιλορ-Γουντ (Sam Taylor-Wood), τη δουλειά της οποίας "ανυπομονεί να δει" η συνάδελφος Αντζελίνα Τζολί…