Παπαθωμά: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο

03.02.2014
Τις τελευταίες μέρες η χαμηλών τόνων Θεοφανία Παπαθωμά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο με τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, όσο και με το νέο της έρωτα με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα φιλοξενήθηκαν παπαράτσι φωτογραφίες του ζεύγους σε lifestyle περιοδικό και οι δημόσιες περιπτύξεις τους σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Και μέσα στο χαμό που προκλήθηκε, έρχεται η γνωστή ηθοποιός να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Παπαθωμά εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για το διαζύγιο της με τον Τσαρούχα, αλλά και τη νέα της σχέση. Και μάς αφήνει... άφωνους, αφού για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια(!), ενώ το διαζύγιο βγήκε πέρυσι!


«H ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Έχετε μπερδευτεί, είναι λογικό διότι τόσο καιρό δεν βγήκαμε με τις σημαίες να βροντοφωνάζουμε. Οπότε τώρα πρέπει να απολογηθούμε πριν αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωηρή φαντασία των bloggers.
Λοιπόν ξεκινάμε.
ΓΑΜΟΣ 2006 . ΧΩΡΙΣΜΟΣ 2012. ΔΙΑΖΥΓΙΟ 2013- Βγήκε είναι γεγονός. Αθόρυβα κι ωραία, όπως θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση ,ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Κανένα τρίγωνο τετράγωνο ή άλλο γεωμετρικό σχήμα, όλα καθαρά κι ωραία.
Καμία αγωγή, αγανάκτηση , θυμός. όλα μέλι γάλα!
Συγνώμη αν σας απογοητεύω.
Επίσης δεν έχω αλλάξει επάγγελμα!
Παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια!» έγραψε χαρακτηριστικά η Παπαθωμά.