Μισέλ & Κάρα: τα κορίτσια αγαπιούνται και δεν κρύβονται

31.01.2014
Μέγας έρωτας προέκυψε ανάμεσα σε δύο διάσημες κυρίες της σόουμπιζ. Έρωτας μάλιστα που ετοιμάζεται να περάσει και σε επόμενο επίπεδο.

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στον χώρο της μόδας αυτή τη στιγμή και η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) έχει εκτοξευθεί στο κινηματογραφικό στερέωμα λίγα χρόνια αφού τη γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό "Lost". Πιο πρόσφατη επιτυχία της είναι οι ταινίες δράσης "The Fast & The Furious".

Οι δυο τους όχι μόνο είναι αχώριστες τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν φαίνεται να ντρέπονται να φανερώσουν ότι είναι και ερωτευμένες.

Η εικόνα στην αρχή του θέματος είναι μία από τις πολλές προσωπικές στιγμές που τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός με τις δύο γυναίκες να "παρακολουθούν" αγώνα μπάσκετ πρόσφατα. Που μόνο αγώνα δεν παρακολούθησαν, δηλαδή.

Τα τελευταία νέα θέλουν την 21χρονη καλλονή ξετρελαμένη από την 36χρονη ηθοποιό που δεν έχει κρύψει ποτέ την αμφισεξουαλικότητά της, ούτε όμως και το "θεματάκι" της με το αλκοόλ. Τόσο πολύ που λέγεται ότι η Κάρα έχει ήδη γνωρίσει τη Μισέλ στους δικούς της και της έχει ζητήσει να μετακομίσει στο σπίτι της.

Άντε κορίτσια, και… καλά στέφανα!