Εντάξει... Η Μάιλι δίνει συμβουλές (!) στον Μπίμπερ

31.01.2014
Πρόκειται για δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην ποπ μουσική σκηνή που δεν σταματούν να προκαλούν. Κι όμως… υπάρχουν διαφορές!

Τον τελευταίο καιρό, η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) φαίνεται ότι προκαλούν τις συζητήσεις περισσότερο για τις "πομπές" τους παρά για τη μουσική τους. Μερικά δημοσιεύματα, μάλιστα, τους θέλουν το ένα και το αυτό πρόσωπο. (Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από ένα τέτοιο θέμα του Metro).

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια του 19χρονου ποπ σταρ που τον φέρνει μέχρι και ανεπιθύμητο στις ΗΠΑ, έρχεται η 21χρονη "συνάδελφος" να τον συμβουλέψει κατάλληλα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) η Μάιλι –ντυμένη στα τζιν από την κορφή ως τα νύχια, παρεμπιπτόντως- "σήκωσε το γάντι" σε προτροπή του παρουσιαστή να δώσει μια συμβουλή στον "ταλαίπωρο" τον Τζάστιν.

"Έχεις πολλά χρήματα. Πλήρωσε ανθρώπους να εξασφαλίζουν ότι δεν θα έχεις μπλεξίματα, και φρόντισε να διασκεδάζεις στο σπίτι σου. Αγόρασε ένα σπίτι και φτιάξε ένα κλαμπ μέσα σε αυτό", απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη η "παλιά" –λέμε τώρα- Σάιρους για να περιαυτολογήσει και λίγο στη συνέχεια.

"Ξέρεις είναι λίγο αστείο γιατί σήμερα που κοίταζα όλες αυτές τις φωτογραφίες συλλήψεων που είχαν ανεβάσει οι θαυμαστές μου και σχολίαζαν ότι δεν υπάρχει καμία δική μου ακόμη. Εγώ δέχομαι τα περισσότερα πυρά από όλους, αλλά εγώ δεν κάνω κάτι παράνομο", δήλωσε με στόμφο η Μάιλι τονίζοντας ότι "μπορεί να κάνω πολλά σκ**ά, αλλά δεν κάνω τίποτα παράνομο. Ό,τι κάνω είναι νόμιμο στην Καλιφόρνια".

Ακούει ο Τζάστιν;;;;

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή "The Tonight Show"