Δες τη φωτογράφηση του Κώστα Μαρτάκη!

14.01.2014
Ο νέος δίσκος του Κώστα Μαρτάκη, κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την Platinum Records! Στην πιο δημιουργική και ώριμη περίοδο της καριέρας του, ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί την 4η ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με μεγάλες συνεργασίες: Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Claydee, Alex Leon, Mark Angelo, DJ KAS, Μάριος Ψιμόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια και μεγάλες επιτυχίες όπως "Mamacita Buena", "Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'αγαπώ", "Αν Κάπου Κάποτε", "Paradise", "Μαθηματικά", καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια. Δες υλικό από την αποκλειστική φωτογράφιση για το δίσκο, που πραγματοποιήθηκε στο παλιό αεροδρόμειο Ελληνικού. Ο νέος δίσκος του Κώστα Μαρτάκη, κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία από την Platinum Records. Παράλληλα οι εμφανίσεις του Κώστα Μαρτάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Κέντρο Αθηνών.

Ο νέος δίσκος του Κώστα Μαρτάκη, κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την Platinum Records!

Στην πιο δημιουργική και ώριμη περίοδο της καριέρας του, ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί την 4η ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με μεγάλες συνεργασίες:

Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Claydee, Alex Leon, Mark Angelo, DJ KAS, Μάριος Ψιμόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια και μεγάλες επιτυχίες όπως "Mamacita Buena", "Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'αγαπώ", "Αν Κάπου Κάποτε", "Paradise", "Μαθηματικά", καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Δες υλικό από την αποκλειστική φωτογράφιση για το δίσκο, που πραγματοποιήθηκε στο παλιό αεροδρόμειο Ελληνικού.

Ο νέος δίσκος του Κώστα Μαρτάκη, κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία από την Platinum Records.

Παράλληλα οι εμφανίσεις του Κώστα Μαρτάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Κέντρο Αθηνών.