Από την Αφρική το έβδομο των Μπραντζελίνα

14.01.2014
Ακόμη ένα παιδί ετοιμάζονται να προσθέσουν στην οικογένειά τους οι διάσημοι ηθοποιοί. Για γάμο, ακόμη… ούτε λόγος.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι ζευγάρι από το 2005 και σήμερα έχουν μαζί έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα (ο 12χρονος Μάντοξ, ο 10χρονος Παξ και η 9χρονη Ζαχάρα) και τρία βιολογικά (η 7χρονη Σιλό και τα 5χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν).

Φήμες για ακόμη ένα ακόμη παιδί –ή και παραπάνω- ακούγονται κατά καιρούς, όμως όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, αυτή η συζήτηση τώρα γίνεται πιο σοβαρή.

"Η Αντζελίνα και ο Μπράντ πέρασαν πολύ καιρό με τα παιδιά τους την περίοδο των Χριστουγέννων και βρήκαν ευκαιρία να τους μιλήσουν για τη βούλησή τους να τους χαρίσουν ακόμη ένα αδελφάκι", αποκάλυψε πηγή του περιοδικού "Grazia" συμπληρώνοντας ότι εκείνα ξετρελάθηκαν με την ιδέα.

Μάλιστα φαίνεται ότι το έβδομο παιδί του διάσημο ζεύγους δεν θα είναι βιολογικό, αλλά θα έρχεται επίσης από την Αφρική, όπως η Ζαχάρα.

"Πάντα ήθελαν να δώσουν στη Ζαχάρα ένα αδελφάκι με την ίδια κληρονομιά και ιδανικά επιθυμούν ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο με τριών ετών", συνεχίζει η πηγή τονίζοντας ότι οι Μπραντζελίνα ενδέχεται να επισκεφτούν την Αιθιοπία μέσα στο επόμενο διάστημα ώστε να πραγματοποιήσουν την υιοθεσία μέσα στον Απρίλιο.

Ο Πιτ και η Τζολί αρραβωνιάστηκαν το 2012 αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου. Ωστόσο ο έρωτάς τους βγήκε ακόμη πιο δυνατός ύστερα από την περιπέτεια που είχε εκείνη με την υγεία της πρόσφατα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 38χρονη σταρ στο αμερικανικό Marie Claire παραδέχτηκε με συγκίνηση πόσο άλλαξε τη ζωή της ο αγαπημένος της:

"Ο Μπραντ εξέλιξε τη ζωή μου με τρόπους που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Χτίσαμε μια οικογένεια. Δεν είναι μόνο ο έρωτας της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου. Υποθέτω πώς αυτό που έμαθα από τον Μπραντ είναι να μπορώ να έχω μια τέτοια οικογένεια της οποίας η ευτυχία να έρχεται πάντα πριν από τη δική μου".