Ρένεση: Στέλνει στα σκαλιά της εκκλησίας τον Κανάκη;

09.01.2014
Εντάξει, αυτό να δούμε και τι στον κόσμο. Δημοσίευμα θέλει τον Αντώνη Κανάκη να ντύνεται γαμπρός και ήδη με την Κλέλια Ρένεση έχουν ξεκινήσει τα σχέδια γάμου.

Όλοι ξέρουμε ή μάλλον έχουμε καταλάβει, ότι η σχέση του ζευγαριού που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Είναι αχώριστοι και αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον, μόνο όταν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι.

Τώρα διαβάζουμε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι ο Κανάκης και η εκρηκτική ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μένουν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και ήδη κάνουν σχέδια για βέρες και κουφέτα. Παραδοσιακά πράγματα, όχι αστεία. Βέβαια, ο Κανάκης, στην ερώτηση αν πρόκειται να αποκαταστήσει το κορίτσι του, αποφεύγει την απάντηση με αινιγματικό χαμόγελο.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους, όμως, τον «καρφώνουν» και κάνουν λόγο για έναν... αλλαγμένο Κανάκη. «Ξεχάστε τον Αντώνη που ξέρατε. Με την Κλέλια έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο ενθουσιασμένο», λένε πηγές σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES.

Λες να τον άλλαξε τόσο ο έρωτας του για τη σέξι Κλέλια που να ντυθεί ακόμη και γαμπρός; Πάντως, φέτος μια αλλαγή πάνω του την έχουμε δει... αποχωρίστηκε στην εκπομπή τα t shirt και φοράει κυρίως καρό πουκαμισάκια, άλα... Πέτρος Κωστόπουλος, ένα πράγμα.