Ξανά μαζί Σελένα Γκόμεζ και Τζάστιν Μπίμπερ

09.01.2014
Ύστερα από ένα μακρύ διάλλειμα, φαίνεται ότι οι δύο ποπ σταρς αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους άλλη μια ευκαιρία.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στη νεότερη σόουμπιζ.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Δεκέμβριου του 2010, δύο μήνες αργότερα έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε τη σχέση, η οποία όμως έληξε τον Νοέμβριο του 2012. Πριν τελειώσει ο μήνας υπήρξε μια επανασύνδεση, αλλά ο δεσμός έληξε οριστικά τον Ιανουάριο του 2013.

Να όμως που τώρα φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος… γύρος, με του δύο τραγουδιστές να έχουν θεαθεί μαζί σε περισσότερες από μία –εννοείται ιδιωτικές- στιγμές.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα η 21χρονη Γκόμεζ και 19χρονος Μπίμπερ απαθανατίστηκαν κάνοντας χαλαρή βολτίτσα στο Καλαμπάσας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τους εντόπισαν μαζί να κάνουν… κάμπινγκ στο σούπερ πολυτελές τροχόσπιτο του Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημα, όμως φίλοι τους επιμένουν ότι είναι έτοιμοι να το κάνουν. Άσε που η κίνηση του Τζάστιν να ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram του με τη λεζάντα "Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο με κοιτάζεις", λέει περισσότερα από όσα φαίνονται…