Κοκκίνου: Μιλά πρώτη φορά για το κλείσιμο του κέντρου

09.01.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη νυχτερινή Αθήνα η είδηση ότι το κέντρο όπου εμφανίζονταν ο Σταμάτης Γονίδης και η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε ξαφνικά, μόλις δύο βράδια μετά την πρεμιέρα του σχήματος.

Τις επόμενες μέρες μετά το κλείσιμο, ο Γονίδης είχε εξηγήσει περίπου τι συνέβη, όμως η Κοκκίνου τηρούσε σιγή ιχθύος. Και τώρα ήρθε η σειρά της να πει τι συνέβη και πώς ένιωσε από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο, που την άφησε χωρίς δουλειά λίγο πριν τις γιορτές.

«Το έμαθα τελείως συμπτωματικά! Έπεσα από τα σύννεφα! Να καταλάβετε, έκλεισε η φωνή μου! Δεν το προσωποποιώ, ούτε στον Γονίδη, ούτε στον επιχειρηματία. Κάτι από την αρχή δεν πήγε καλά και γι’ αυτό έληξε έτσι άδοξα. Ήταν μία άτυχη στιγμή», δηλώνει χαρακτηριστικά για το φινάλε στην «Ιερά Οδό».

Και συνεχίζει: «Άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα πήγαν να γίνουν. Παρεξήγηση συμφωνίας μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Δεν φταίω εγώ σε καμία περίπτωση. Δεν ανακατεύτηκα πουθενά. Δεν ρωτήθηκα καν, απλώς ενημερώθηκα».

Η Κοκκίνου διέψευσε κατηγορηματικά και τις φήμες ότι το σχήμα θα «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη. «Εγώ πλήρωσα πολλά λεφτά για τις εμφανίσεις μου και, ούτως ή άλλως, “μπήκα μέσα”. Δεν έχασα μόνο τις μέρες των γιορτών, που θα μπορούσα να κάνω κάποιες εμφανίσεις, αλλά και ολόκληρη την σεζόν. Οικονομικά είμαι πάρα πολύ χαμένη. Εκτός από εμάς, όμως, έμειναν στον δρόμο πολλές οικογένειες. Μουσικοί, σερβιτόροι, φωτιστές, παρκαδόροι...» δήλωσε.

Πηγή – συνέντευξη: Εγώ Weekly