Αϊβάζης: Η μεγάλη αλλαγή & η τεταμένη κατάσταση με Κορινθίου

09.01.2014
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Γιάννης Αϊβάζης στην τελευταία του συνέντευξη, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος και τη μεγάλη αλλαγή που έφερε κυρίως στον χαρακτήρα του.

Και αποκαλύπτει για πρώτη φορά και την τεταμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο γάμο του. Ο γνωστός ηθοποιός πιστεύει στο Θεό και μιλάει για τη σχέση του με τη θρησκεία.


«Έλεγα ότι η θρησκεία είναι μια ανάγκη του ανθρώπου για να πορευτεί στη ζωή του χωρίς να κάνει κακό στους γύρω του. Την πρώτη φορά που πήγα στο Άγιο Όρος ήμουν καχύποπτος. Όταν γνώρισα τον γέροντά μου και μου ζήτησε να εξομολογηθώ, βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω να κλαίω για πέντε λεπτά." Αποκαλύπτει, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει αν έκλαιγε από ενοχή.

Ωστόσο, με βεβαιότητα δηλώνει ότι το ταξίδι του στο Άγιο Όρος τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του, ενώ δημιούργησε μία τεταμένη κατάσταση στη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου.

«Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος, δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, ανάμεσα σε μένα και στη Μαρία. Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένα τελείως διαφορετικός Γιάννης. Η Μαρία φοβήθηκε ότι θα με έχανε. Είχα ηρεμήσει πολύ. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας φέρονταν καλά και αντί να νευριάζω -όπως παλιότερα- έλεγα, "δεν πειράζει, ευλογημένοι να είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: "Οφείλω συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους. Η δημοσιότητα δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Είμαι υπόλογος για όλα. Πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίζω με τη Μαρία και ότι ψάχνω σπίτι. Αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει πιο ανώδυνα. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την επιλογή. Συνέχεια μου λένε "γιατί δεν μιλάς για αυτό". Να πω τι ; Τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή";

Πηγή-συνέντευξη: περιοδικό ΕΓΩ