"Το σεξ έχει καταντήσει... αγγαρεία"

27.03.2012
Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloé Kardashian) ομολογώντας ότι έχουν αλλάξει τα πάντα στην… κρεβατοκάμαρά της.


Η μικρή αδελφή της Κιμ (Kim) παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα των LA Lakers Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) το 2009 και οι κακές γλώσσες δεν έβλεπαν μέλλον στη σχέση τους.

Όμως, το διάσημο ζευγάρι, όχι μόνο παρέμεινε μαζί και αγαπημένο αλλά έχει εκφράσει επανειλημμένα και το όνειρο για μια οικογένεια.

Βέβαια, η προσπάθεια δεν έχει αποτελέσματα μέχρι στιγμής και όπως φαίνεται, η πίεση να μείνει έγκυος, έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια τόσο στην Κλοέ όσο και στη σχέση με τον άντρα της.

"Ο Λαμάρ και εγώ θέλουμε οπωσδήποτε παιδιά, αλλά με πίεζαν πολύ προς αυτό και η μαμά μου με τις αδελφές μου", αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό "new!" η 27χρονη ριάλιτι σταρ.

"Το σεξ έχει καταντήσει δουλειά, αντί να είναι κάτι ευχάριστο και εύκολο", συνέχισε η Κλόι τονίζοντας ότι τώρα πια, το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Και ότι εκείνη "δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό".

Όσο για το αν στραφεί στην τεχνητή γονιμοποίηση; Η νεαρή Καρντάσιαν υποστήριξε ότι ακόμη δεν νιώθει ότι ήρθε η ώρα να "καταθέσει τα όπλα", ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε πόσο πιο άνετα νιώθει τώρα που έχει αδυνατίσει αρκετά με το σώμα της, γεγονός που σίγουρα βοηθά και στο… κρεβάτι.

"Είμαι πολύ πιο άνετη με το σώμα μου τώρα. Το βάρος μου ανεβοκατεβαίνει ακόμη, αλλά προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, να γυμνάζομαι και να κρατιέμαι σε φόρμα", ολοκλήρωσε η Κλοέ , συμπληρώνοντας ότι με τον άντρα της έχουν μια υγιέστατη σεξουαλική ζωή, αφού "βρίσκονται τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα