Σέξι με το... στανιό η Μισέλ Φάιφερ

27.03.2012
Είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στο Χόλιγουντ, που μάλιστα ο χρόνος φαίνεται να… προσπερνά. Κι όμως, εκείνη άργησε πολύ να το καταλάβει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer) στην εφημερίδα "The Sun", αποκάλυψε ότι "πάλεψε πολύ με τη εικόνα της ως σέξι γυναίκας" και ότι πέρασε τα 30 χρόνια της μέχρι να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, όπως ομολογεί η 53χρονη ηθοποιός, μόνο όταν είδε τον εαυτό της στην ταινία "The Fabulous Baker Boys", συνειδητοποίησε ότι ήταν σέξι και ότι της άρεσε κιόλας. Αυτό συνέβη το 1989 και η Φάιφερ ήταν στα 31 της χρόνια. (Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μία από τις πιο όμορφες στιγμές τις ταινίας, με τη Μισέλ να τραγουδά αισθαντικά επάνω στο πιάνο και τον Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) να "προσπαθεί" να συγκεντρώσει το μυαλό του και να παίξει)

"Ακόμη και δύο χρόνια νωρίτερα δεν θα μπορούσα να παίξω τον ρόλο της δυναμικής και σέξι Σούζι Ντάιαμοντ", παραδέχεται η Φάιφερ συμπληρώνοντας ότι αυτός ήταν ρόλος σταθμός για εκείνη, αφού από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να φέρεται και να ντύνεται σαν… γυναίκα!

"Πριν από αυτή την ταινία ντυνόμουν σαν… άστεγη", αστειεύτηκε η Μισέλ, η οποία ωστόσο χαρακτήρισε μεγαλύτερο σταθμό στη ζωή της την απόφαση που πήρε με τον άντρα της, Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ (David E. Kelley) να υιοθετήσουν τα δύο παιδιά τους, τη 18χρονη σήμερα Κλόντια (Claudia) και τον 17χρονο Τζον Χένρι (John Henry).

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Μισέλ Φάιφερ και ο 55χρονος τηλεοπτικός παραγωγός είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι από το 1993 μέχρι και σήμερα…

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε επίσης να θυμηθείτε έναν ακόμη –ξεχασμένο ίσως- ρόλο της Φάιφερ. Αυτόν της Στέφανι Ζινόνε στην ταινία του 1982, "Grease 2".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα