Σέξι Ελληνίδα τσακωμένη με το... ξυραφάκι;

13.03.2012
Το διαβάσαμε κι αυτό.... Μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες της χώρας έχει περίεργη σχέση, μάλλον δεν έχει, με το ξυραφάκι και τις τρίχες! Αν και κατέχει τον τίτλο του «sex symbol», μόνο σύμβολο

Το διαβάσαμε κι αυτό.... Μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες της χώρας έχει περίεργη σχέση, μάλλον δεν έχει, με το ξυραφάκι και τις τρίχες! Αν και κατέχει τον τίτλο του «sex symbol», μόνο σύμβολο του... σεξ δεν είναι, αλλά της... τρίχας! Όπως διαβάζουμε, στο Entertv, η εν λόγω λαμπερή κυρία, μόνο λαμπερή δεν είναι.

Πολλές φορές εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ατημέλητη, ελαφρώς άλουστη και αχτένιστη. Και μπορεί να διαθέτει εκπληκτικό σώμα, όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί ξυραφάκι, καταστρέφει όλη την εικόνα της. Μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αυτή η επιλογή της, καθώς όσοι την έχουν δει από κοντά, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μια τόσο ωραία γυναίκα δεν περιποιείται το σώμα της.

Άσε, που έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες της σε life style περιοδικά που έκαναν ζουμ στα επίμαχα σημεία. Οι φωτογράφοι έδειξαν σε φωτογραφικό ενσταντανέ, την άσχημη σχέση που έχει με τις τρίχες. Το θέαμα... αποκρουστικό και πολλοί είδαν το είδωλό τους να απομυθοποιείται, μέσα σε μία στιγμή.