Kολλημένη με τον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ

13.03.2012
Τελικά, αντίθετα από τα όσα ειπώθηκαν τελευταία, η ανάρρωση της διάσημης ηθοποιού από το σοκ του χωρισμού –και του κέρατου- αργεί ακόμη.


Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τη θεραπεία που δέχτηκε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης και ύστερα από μίνι διακοπές στην Καραϊβική να έχει επανέλθει στη ζωή της έτοιμη να γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω οριστικά τον άπιστο πρώην σύζυγο, που την έφερε σε αυτή την κατάσταση έτσι και αλλιώς. Ουφ…

Όμως όχι!

Όπως μεταφέρει φίλος της 49χρονης σταρ στο περιοδικό "Grazia", το κεφάλαιο "Άστον Κούτσερ" (Ashton Kutcher) όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά φαίνεται ότι παραμένει ορθάνοιχτο και… δυναμικό.

"Η Ντέμι δεν τον έχει ξεπεράσει ούτε για αστείο. Η διάθεσή της εξαρτάται άμεσα από το πόσο γρήγορα θα απαντήσει στα μηνύματα ή στα τηλεφωνήματά της ο Άστον. Αν περάσουν πάνω από δύο ώρες και δεν έχει λάβει απάντηση ή αν το μήνυμά του είναι κάπως… ψυχρό, εκείνη φρικάρει τελείως", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού τονίζοντας πως παρόλο που δεν θα το παραδεχτεί ποτέ η ίδια, η Ντέμι θέλει τον Άστον πίσω σαν τρελή.

"Η Ντέμι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού της", συμπληρώνουν οι πηγές εξηγώντας πως όσο είχε βελτιωθεί τις πρώτες μέρες της αποτοξίνωσης η Μουρ, μια μόνο επίσκεψη του Κούτσερ ήταν αρκετή για να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Στο μεταξύ, άλλες φήμες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό σε απόλυτη άρνηση σε ό,τι αφορά τη νέα αγαπημένη του συζύγου της, Λορέν Σαφάρια (Lorene Scafaria), αφού στην ουσία κάνει ότι δεν υπάρχει στη ζωή του και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς η ίδια θα συνεχίσει τη ζωή της από εκεί που σταμάτησε πριν το "κακό". Και μαζί με τον Άστον… Εννοείται!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα