Η κόρη της Γουίτνεϊ τα "έχει" με τον... αδελφό της

13.03.2012
Λίγες μόνο μέρες μετά την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) βρίσκεται ξανά στο μάτι του κυκλώνα και… ξαφνιάζει.


Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και μίλησε για τον χαμό της μαμάς της, για τα σχέδιά της να ακολουθήσει τα χνάρια της. (δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος της είδησης)

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε το νέο ότι η 19χρονη νεαρή θέλει να αλλάξει το όνομά της και να λέγεται πια "Κριστίνα Χιούστον".

Ωστόσο, η είδηση που έρχεται μέσα από σημερινά δημοσιεύματα και αφορά στην ερωτική ζωή της Μπόμπι, επισκιάζει όλα τα άλλα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει δεσμό με τον Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), ο οποίος είναι θετός γιος της μαμάς της.

Όπως μεταδίδει το Hollywoodlife.com αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μοιράζεται αγκαλιές και φιλιά έξω από ένα κατάστημα στο Τζονς Κρικ της Τζόρτζι την περασμένη Παρασκευή ενώ την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει με τον τρόπο του και ίδιος ο 22χρονος Γκόρντον.

Ο 22χρονος νεαρός, που μετακόμισε στο σπίτι της Γουίτνεϊ πριν από 10 χρόνια, ανέβασε μια φωτογραφία του μαζί με τη μελαδελφή του στο Twitter του τιτιβίζοντας ταυτόχρονα με νόημα "Ναι, ήρθαμε λίγο πιο κοντά. Ε και;"

Στη συνέχεια, ο Νικ, ο οποίος σημειωτέον δεν είχε ποτέ υιοθετηθεί επίσημα από την εκλιπούσα σταρ, ενημέρωσε τους θαυμαστές να ακολουθούν μόνο την επίσημη σελίδα της Μπόμπι Κριστίνα ως εξής:
"Καλημέρα σε όλους. Υπάρχουν πολλοί ψεύτες που υποκρίνονται ότι είναι η Κρίσι ΜΟΥ. Ο αληθινός λογαριασμός είναι ο @REALbkBrown. Όλοι οι άλλοι είναι ψεύτικοι".

Μπορεί επίσημα να μην υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση της σχέσης, όμως τα σχόλια του Νικ Γκόρντον τα λένε όλα...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα