Γνωστός ράπερ συνελήφθη για ληστεία

12.03.2012
Νομίζεις, ότι μόνο στην Αμερική οι ράπερ είναι «κακά παιδιά» και μπλέκουν σε συμμορίες και περιπέτειες με το Νόμο; Όοοχι, και στην Ελλάδα έχουμε τέτοια φαινόμενα προς μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστός ράπερ

Νομίζεις, ότι μόνο στην Αμερική οι ράπερ είναι «κακά παιδιά» και μπλέκουν σε συμμορίες και περιπέτειες με το Νόμο; Όοοχι, και στην Ελλάδα έχουμε τέτοια φαινόμενα προς μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστός ράπερ, λοιπόν, συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε σε συμμορία που έκανε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και ATM, με τη συνολική λεία του να αγγίζει τις 360.000 ευρώ.

Ο 25χρονος, σύχναζε στα δυτικά προάστια, ενώ κυκλοφορούσε με πανάκριβα αυτοκίνητα, με πανέμορφες γυναίκες στο πλευρό του και είχε αδυναμία στα ακριβά αρώματα. Ο ράπερ οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, κατηγορούμενος για 28 ληστείες και δεν σταμάτησε να ραπάρει, ακόμα και μπροστά στον ανακριτή.

Μαζί με αυτόν συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα και αναζητούνται άλλα 11, ενώ όπως έγινε γνωστό πολλές φορές τα μέλη της συμμορίας… χτυπούσαν, φορώντας ρούχα με διακριτικά της αστυνομίας.