Θερόν-Σκάρσγκαρντ: νέος έρωτας στη σόουμπιζ

12.03.2012
Μπορεί να άργησε λίγο η νοτιοαφρικανή καλλονή αλλά φαίνεται ότι τον βρήκε τον έρωτα ξανά…

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό της από τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend), το 2010, ήταν η πρώτη φορά που έμενε μόνη από τότε που ήταν 19 χρονών.

Από εκείνη τη στιγμή, το όνομά της συνδέθηκε με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και έναν αγνώστων λοιπών στοιχείων άντρα, και τώρα, οι κακές γλώσσες τη θέλουν στην αγκαλιά του Σουηδού Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (Alexander Skarsgård).

Σύμφωνα με τον "National Enquirer", οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν πρόσφατα σε ύποπτο τετ-α-τετ στο γκέι στέκι (!) "Gym Sportsbar" του Χόλιγουντ.

"Ήταν ξεκάθαρο ότι λειτουργούσαν ως ζευγάρι. Κρατιόντουσαν από το χέρι και κοίταζαν συνέχεια ο ένας στα μάτια του άλλου", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού συμπληρώνοντας ότι ύστερα από 45 λεπτά περίπου οι δυο τους έφυγαν αγκαλιασμένοι, ενώ μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο. Τυχαίο; Μπα…

Οι πληροφορίες διασταυρώνονται –κατά κάποιον τρόπο- από άλλες πηγές που μεταφέρουν ότι η 36χρονη σταρ και ο 35χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική βαμπιρίστικη επιτυχία "True Blood" είναι "τρελοί και παλαβοί ο ένας για τον άλλο".

"Έχουν βιώσει και οι δύο άσχημους χωρισμούς και τώρα θέλουν να κρατήσουν αυτή τη σχέση για τους εαυτούς τους και μόνο", μεταφέρουν πηγές, εξηγώντας γιατί το ζευγάρι επέλεξε το γκέι μπαρ για την έξοδό τους. Όμως, δεν τα υπολόγισαν καλά τα πράγματα και δεν ξέφυγαν από το μάτι του πανταχού παρόντος "μεγάλου αδελφού".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα