Παντρεύτηκε ο Στέφανος Κορκολής

01.02.2012
Γαμπρός ντύθηκε ο Στέφανος Κορκολής πριν λίγες μέρες και όλα έγιναν με κάθε μυστικότητα. Ο γνωστός μουσικός παντρεύτηκε μετά από εφτά χρόνια την αγαπημένη του, Σβετλάνα Γκέιμαν σε στενό οικογενειακό

Γαμπρός ντύθηκε ο Στέφανος Κορκολής πριν λίγες μέρες και όλα έγιναν με κάθε μυστικότητα. Ο γνωστός μουσικός παντρεύτηκε μετά από εφτά χρόνια την αγαπημένη του, Σβετλάνα Γκέιμαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού δεν επιθυμούσαν δημοσιότητα σε αυτή την πολύ προσωπική στιγμή τους.

Ο γάμος έγινε στο Χαλάνδρι κι επισφράγισε έτσι με κάθε επισημότητα έναν μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε (μετά από διάφορες περιπέτειες) το 2005, όταν ο Κορκολής ήταν παραγωγός και συνθέτης στο άλμπουμ της ταλαντούχας Ρωσίδας τραγουδίστριας. Το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου του στην εφημερίδα Αυγή.

Για τον Κορκολή αυτό είναι το τρίτο σετφάνι, αλλά όχι δεν είναι και το φαρμακερό! Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, έχει ξυπνήσει το πατρικό ένστικτο και θέλει πλέον να αποκτήσει ένα παιδί με την αγαπημένη του.