Ο Γαβαλάς μιλά μέσα από τη φυλακή

01.02.2012
Στις φυλακές Άμφισσας μεταφέρθηκε τελικά ο Λάκης Γαβαλάς, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όταν διατάχθηκε η κράτηση του, οι διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων Κορυδαλλού και Χαλκίδας

Στις φυλακές Άμφισσας μεταφέρθηκε τελικά ο Λάκης Γαβαλάς, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όταν διατάχθηκε η κράτηση του, οι διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων Κορυδαλλού και Χαλκίδας απάντησαν με επιστολές τους ότι δεν υπάρχει χώρος για περισσότερους κρατουμένους. Έτσι, ο 60χρονος επιχειρηματίας θα κρατηθεί στις φυλακές Άμφισσας μέχρι νεοτέρας

Ο Λάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τη σύλληψη και προφυλάκισή του, δηλώνοντας ότι δεν τον άφησαν ελεύθερο επειδή πουλάει στα media. «Δεν με άφησαν ελεύθερο ποτέ και τώρα συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να είμαι ελεύθερος. Αλλά επειδή ο Γαβαλάς μπορεί να πουλάει στα media, δεν ξέρω εγώ τι…».

Τόνισε επίσης ότι θα ξανασταθεί στα πόδια του «Πιστεύω ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα αποδείξω στον οποιονδήποτε ανακριτή ότι εγώ είμαι εδώ εάν και, εφόσον έχω κάνει λάθη, θα τα διορθώσω». Στο μεταξύ, ο 60χρονος επιχειρηματίας το βράδυ της Δευτέρας μέσω του δικηγόρου του απέστειλε στον Τύπο μία επιστολή διαμαρτυρίας για τη φυλάκιση του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Μετά την πρωτοφανή, κυριολεκτικά, περιπέτειά μου, αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι, ιδίως συναισθηματικά και πνευματικά, έστω και από μακριά παρακολούθησαν, αυτά που ζήσαμε, η οικογένειά μου, η επιχείρησή μου και εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εξαιτίας διαφόρων συνθηκών, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη οικονομική κρίση, κινδυνεύει να καταρρεύσει, αν δεν κατέρρευσε ήδη ένα οικοδόμημα, που επί πολλά χρόνια, προσπάθησα να κτίσω και έκτισα. Στο οικοδόμημα αυτό έδωσα, μέχρι τώρα, όλη μου τη ζωή. Ακόμα και η πολυτελής διαβίωση, που μου αποδίδεται, ήταν ενταγμένη μέσα, ακριβώς, στην προσπάθεια αυτή, δηλαδή της προβολής των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων.