Jlo: "Πακέτο" η συνεργασία με το Μαρκ Άντονι

01.02.2012
Οι περισσότερες διαζευγμένες γυναίκες θα είχαν μεγάλο πρόβλημα να δουλέψουν με τον πρώην σύζυγό τους.

Αυτό δεν είναι κάτι που τρομάζει την Τζένιφερ Λόπεζ ( Jennifer Lopez) η οποία δουλεύει το διάστημ αυτό μαζί με τον πρώην αντρούλη της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).

Το ζευγάρι, είχε υπογράψει συμβόλαιο για να εμφανιστεί στη θέση των κριτών ενός σόου ταλέντων για Λατίνους πριν τον ξαφνικό χωρισμό του τον περασμένο Ιούλιο.

Βλέποντας τις φωτογραφίες από τη συνεργασία των δύο πρώην και το πόσο καλά περνούσαν, κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για πιθανή επανασύνδεση.

Η Τζένιφερ, βρέθηκε στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν και μιλώντας για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της παραδέχτηκε πως υπάρχουν και δύσκολες στιγμές!

Όπως παραδέχτηκε η 42χρονη Jlo, στα γυρίσματα του τάλεντ σόου ''Q'Viva! The Chosen'', υπάρχουν κάποια ζητήματα επικοινωνίας με τον Άντονι, γεγονός που τους θυμίζει διαρκώς και το γιατί έφτασαν στο διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου!

Ο Λέτερμαν (δες και το βίντεο στο τέλος του άρθρου) εύλογα αναρωτήθηκε πως είναι να δουλεύεις με έναν άντρα που υπήρξε σύζυγός σου και σε λίγο θα βγει το διαζύγιό σας. Η Τζένιφερ απάντησε μέσα σε γελάκια αλλά με μπόλικη αμηχανία:

''Έχει γέλιο αλλά υπάρχουν και κάποιες περίεργες στιγμές'' ενώ κάνοντας με τα χέρια της κάποιες κινήσεις πυγμαχίας συμπλήρωσε:

''Ξέρεις, συμβαίνουν εκείνα για τα οποία τελικά δεν λειτούργησε και η σχέση μας. Θέματα επικοινωνίας. Μιλάμε και δεν συμφωνούμε σε κάτι και ο ένας λέει στον άλλο 'σταμάτα πια, κάνε ησυχία' και θα τα δείτε όλα αυτά και στο σόου''.

Φυσικά, δεν βγάλαμε άκρη για το ποιός ζητά από τον άλλο να σιωπήσει. Πάντως, η πρεμιέρα του σόου ταλέντων με λατινική καταγωγή, συγκέντρωσε τα βλέμματα 2,2 εκατομμυρίων θεατών το βράδυ του Σαββάτου από το κανάλι '' Univison'' στο οποίο προβλήθηκε.

Κατερίνα Π.