Αμάντα Χόλντεν: επιτέλους γύρισε σπίτι με το μωρό

01.02.2012
Αίσιο τέλος πήρε η περιπέτεια με την υγεία της παρουσιάστριας "Βρετανία Έχεις Ταλέντο" (Britain Got Talent), η οποία γέννησε πρόωρα, στον όγδοο μήνα, την περασμένη Δευτέρα και πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική εξαιτίας των επιπλοκών του τοκετού.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden), η ίδια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι "ενθουσιασμένη" που πήγαν όλα καλά:

"Έχουμε τη χαρά να πούμε ότι η Αμάντα επέστρεψε στο σπίτι. Εκείνη και ο Κρις θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι την περιποιήθηκαν για τον απίστευτο επαγγελματισμό και την αφοσίωση τους, όπως και όλους που έστειλαν τις ευχές τους και έδειξαν τη συμπαράσταση τους σ' αυτές τις ώρες.

Η ίδια είναι, φυσικά, ενθουσιασμένη που βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένεια της. Η Χόλι είναι πανέμορφη. Η Αμάντα και ο Κρις είναι μαγεμένοι από τις δύο κορούλες τους".

Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι η Αμάντα δεν μπόρεσε να δει τη νεογέννητη κόρη της Χόλι Ρόουζ (Hollie Rose) τις πρώτες τρεις μέρες της ζωής της καθώς ήταν καθηλωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε ένα μήνα νωρίτερα και το μωρό που ζύγιζε μόλις 2.750 γρ., γεννήθηκε την ίδια μέρα με καισαρική τομή.

Η παρουσιάστρια εισήχθη στην κλινική μετά τα γυρίσματα των οντισιόν του σόου. "Η κατάσταση ήταν απειλητική για τη ζωή της. Είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και δέχτηκε πολλές μεταγγίσεις", εξήγησε πρόσωπο του περιβάλλοντος της στην εφημερίδα Daily Mail.

Η Χόλντεν και ο μουσικός παραγωγός Κρις Χιούζ (Chris Hughes) είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν μαζί μια εξάχρονη κόρη, την Αλέξα (Alexa) που τη φωνάζουν Λέξι (Lexi).

Παρά την περιπέτεια της μητέρας της, η Χόλι γεννήθηκε υγιής, αλλά μπήκε για λίγο στη θερμοκοιτίδα αμέσως μετά τον τοκετό ως διαδικασία "ρουτίνας".

Τον περασμένο Φεβρουάριο η παρουσιάστρια είχε περάσει κι άλλη περιπέτεια, όταν γέννησε πρόωρα ένα θνησιγενές αγοράκι, ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Επιπλοκές αντιμετώπισε και με την εγκυμοσύνη της πρώτης κόρης της, Λέξι, καθώς είχε παρουσιάσει πρόδρομο πλακούντα με αποτέλεσμα να γεννήσει και τότε με καισαρική.

Μιλώντας στην τελετή των Εθνικών Τηλεοπτικών Βραβείων την περασμένη Τετάρτη, ο συνάδελφος της, επίσης κριτής στο "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", Ντέβιντ Γουάλιαμς (David Walliams) είπε ότι όλοι οι συμπαρουσιαστές της είχαν ανησυχήσει πάρα πολύ με την αδιαθεσία της.

"Είναι καταπληκτικό νέο", σχολίασε ο ίδιος για τη γέννηση: "Ανησυχούσαμε πολύ στα γυρίσματα αφού μάθαμε ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο".

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ότι ήταν ενθουσιασμένος για τη συνάδελφο του.