Μπουρδούμης: Ο θάνατος του αδελφού του

31.01.2012
Για την τραγική οικογενειακή ιστορία που άλλαξε όλη του τη θεωρία μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε μέσα σε λίγους μήνες από την επάρατη νόσο τον μεγάλο αδελφό του

Για την τραγική οικογενειακή ιστορία που άλλαξε όλη του τη θεωρία μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε μέσα σε λίγους μήνες από την επάρατη νόσο τον μεγάλο αδελφό του, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του.

«Ήταν άρρωστος. Με περνούσε 12-13 χρόνια και μεγάλωσε μαζί μας. Έφυγε από καρκίνο και ήταν ένα σοκ. Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, φεύγει ένας νέος άνθρωπος και δεν αναπληρώνεται».

Η απώλεια του αδελφού του, όπως παραδέχτηκε, τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και γενικά να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του. «Σκέφτεσαι ότι τα πράγματα αλλάζουν έτσι. Σε μια στιγμή. Τον χάσαμε σε μερικούς μήνες. Γι΄ αυτό πρέπει να ζεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου».

Και για του λόγου το αληθές, μετά τον χαμό του αδελφού του, ο Μπουρδούμης, όπως λέει, προσπαθεί να ζει όσο πιο έντονα μπορεί τις στιγμές του. «Κάνω τρέλες. Οτιδήποτε. Κάνω ξαφνικά ταξίδια. Μπορώ να ερωτευτώ με πολύ πάθος και δύναμη» δήλωσε χαρακτηριστικά.