Γιατί έκλαψε η Λόπεζ;

31.01.2012
Την έχουμε συνηθίσει να κλαίει σε οντισιόν του ''American Idol'' αλλά αυτή τη φορά η Τζένιφερ Λοπεζ έβαλε τα κλάματα στην προσωπική της ζωή.

Η 42χρονη Jlo μας έχει συνηθίσει να την βλέπουμε γελαστή και χαρούμενη αλλά αυτή τη φορά ο φακός των παπαράτσι την συνέλαβε να κλαίει μιλώντας στο τηλέφωνο με τα παιδιά της, που όπως φαίνεται της έλειπαν πολύ.

Μιλώντας στην εκπομπή ''The Today Show'' και στον Ματ Λόερ (Matt Lauer), η Λόπεζ παραδέχτηκε πως είχε μια στιγμή ευαισθησίας μιλώντας στο τηλέφωνο με την μικρή της κόρη Έμε (3) στο τηλέφωνο από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στο Μαϊάμι. Η ίδια τόνισε:

''Μιλούσα με την κόρη μου χτες, ήμουν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και ξαφνικά άρχισα να κλαίω. Μου λείπει τόσο πολύ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Μαϊάμι για μια φωτογράφιση με το Μάριο Τεστίνο και στο ταξίδι της την συνόδεψε και ο 24χρονος αγαπημένος της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Το διήμερο που η Λόπεζ περνούσε στιγμές χαλάρωσης με τον πιτσιρικά αγαπημένο της, έκανε κοινές εμφανίσεις και με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) , με αφορμή το ριάλιτι σόου "'Q'Viva! The Chosen" το οποίο σκοπό έχει να βρει το μεγαλύτερο ταλέντο της λάτιν σκηνής (ηθοποιό, τραγουδιστή ή μουσικό).

Η ίδια η Λόπεζ δεν είχε διαστάσει να αναφέρει στην ίδια εκπομπή πως ο γάμος ήταν απλώς ένα κεφάλαιο στη ζωή της με τον Άντονι.!

Αξίζει να σημειώσουμε πως το διαζύγιο των δύο σταρ ήρθε ξαφνικά τον περασμένο Ιούλιο μετά από 7 χρόνια γάμου.

Δες κι το ΒΙΝΤΕΟ με την αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζένιφερ!

Κατερίνα Π.